Elektrotechniek bij renovatie
Wanneer een bewoner van woningbouwvereniging of zorginstelling het huis uit gaat, dan is dat het moment waarop er (groot) onderhoud gedaan kan worden. Als de installatie niet meer van deze tijd is, dan renoveren wij de complete elektrotechnische installatie, voordat de nieuwe bewoner de woning in trekt. Vaak gaat het om de renovatie van een badkamer of keuken.

Daarnaast verzorgen wij bij nieuwbouwwoningen de complete elektrotechnische installaties en intercom systemen. Het gaat dan vaak om appartementen. Vervolgens staan we ook klaar als er zich een storing voor doet.

Elektrotechniek bij mutaties woningbouwvereniging of zorginstelling
Zodra een woning vrij komt bij een woningbouwvereniging of zorginstelling is het belangrijk om de elektrotechnische installatie grondig te inspecteren. Omdat de woning op dat moment leeg staat, is dat het gelezen moment om het uit te voeren. We kijken dan bijvoorbeeld of er een extra groep in de meterkast nodig is, of de wandcontactdozen nog goed functioneren en of de bedrading in de juiste staat is.

Bent u op zoek naar het elektrotechnische bedrijf die elektrotechnische installaties aanlegt, renoveert en inspecteert bij mutaties, neem dan contact met ons op.