Onneweer elektrotechniek en Boekhout elektrotechniek gaan samen verder
Boekhout Elektrotechniek verzorgt net als Onneweer werkzaamheden voor woningbouwverenigingen, VvE’s, zorginstellingen en bedrijven. Vanaf 1 maart 2020 gaan Boekhout en Onneweer samen verder onder de naam Onneweer Elektrotechniek. Door het samengaan van onze bedrijven, verhogen wij ons serviceniveau en kunnen wij u nog beter van dienst zijn.

Heeft u hier vragen over, dan kunt u contact opnemen met Jim Vaudelle.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Oprichting van Onneweer in 1928
Simon Onneweer wilde graag elektriciteit bij de mensen aanleggen en omdat er in 1928 nog geen infrastructuur bestond, startte hij met het aanleggen van een bovengronds elektranet. Dit werd gerealiseerd door houten palen langs de weg te plaatsen, die voorzien werden van bedrading.

Electro-technische installatie bureau S. Onneweer was vervolgens niet alleen een feit, maar ook een begrip in Blokker en regio West-Friesland. De werkzaamheden bestonden uit het aanleggen van het lichtnetwerk, krachtstroominstallaties, kookinstallaties, warmwater boilers, schrikdraad en zwakstroom-installaties.

Nota - 1940 Fruit en Middenstands tentoonstelling - 1951


Simon Onneweer

Overname door Nico Onneweer en Mats Lantman
In 1978 namen Nico Onneweer en Mats Lantman het bedrijf van Onneweer Sr. over en bouwde het bedrijf, dat vanaf dat moment Onneweer Elektrotechniek B.V. werd genoemd verder en succesvol uit.

Nico en Mats waren voor de overname oud collega's en werkten beiden voor Sasburg Elektrotechniek uit Benningbroek. Omdat Simon Onneweer met pensioen ging, volgde Nico zijn vader op en vroeg Mats om zijn compagnon te worden. Ze hadden samen plezierig bij Sasburg gewerkt en kenden elkaar door en door. Daar was een half woord voor nodig en na 40 jaar dienst geniet Mats sinds december 2017 van zijn welverdiende pensioen.. Nico is helaas op 20 mei 2017 overleden.

Het bedrijf werd vanuit de ouderlijke woning naar de Kolenbergenstraat in Blokker verhuisd. De werkzaamheden bestonden uit het aanleggen van alle soorten licht- en krachtinstallaties.


        Oosterblokker 11 - 1978                         Kolenbergstraat 28 - 1981                          Gildenweg 25 - 1998

  
Nico Onneweer


Mats Lantman

Heden
Jim Vaudelle is sinds maart 2017 werkzaam bij Onneweer en heeft na een korte inwerkperiode Onneweer Elektrotechniek B.V. overgenomen van Nico en Mats. Jim is pragmatisch en heeft inmiddels diverse structuren geoptimaliseerd en geautomatiseerd. Dit uit zich inmiddels door de korte communicatielijnen en het is zichtbaar en merkbaar.

De uitstraling van ons bedrijf zal veranderen, maar de service die u van ons gewend bent, blijft. Vlot, toegankelijk, efficiënt, kwalitatief hoogwaardig en adequaat zijn woorden die bij ons bedrijf passen.

Wij werken hoofdzakelijk voor woningbouwverenigingen, zorginstellingen, VVE’s en aannemers. De regio waarbinnen wij actief zijn is de Noord-Holland en we zijn gevestigd in Zwaag.

Heeft u vragen over onze dienstverlening en wat wij voor u kunnen betekenen, neem dan contact met ons op   

Jim Vaudelle