Storingsdienst voor woningbouwverenigingen, zorginstellingen en VvE
Als woningbouwvereniging, zorginstelling of VvE, bent u verantwoordelijk voor het functioneren van de elektrotechnische installaties in de woningen die u in beheer heeft. Met onze aanpak zijn wij gespecialiseerd in het oplossen van elektrotechnische storingen, zonder dat u hier verder omkijken naar heeft. U legt de storing, die de bewoner meldt, bij ons neer en wij handelen de storing binnen de afgesproken termijn af. Het kan gaan om een brandmelder die een storing geeft, een buitenlamp die niet meer werkt of een andere storing. Wij rapporteren dagelijks welke storingen wij hebben opgelost en wat wij hier voor hebben gedaan. Zo heeft u inzicht in welke werkzaamheden zijn uitgevoerd.

Onze elektromonteurs hebben een grote zelfstandigheid en daarmee grote verantwoordelijkheid. Onze meldkamer is 7 dagen per week bereikbaar. Door deze manier van werken, worden storingen snel opgelost en hebben uw bewoners een groter woongenot.

Wilt u als woningcorporatie, zorginstelling of VvE ontzorgd worden op het gebied van elektrotechnische storingen, neem dan contact op. Wij zijn gevestigd in Zwaag en werkzaam in heel Noord-Holland met de belangrijke plaatsen: Hoorn, Enkhuizen, Purmerend, Bovenkarspel en Medemblik.